Tjenester til privatmarkedet

Hos Bergen Installasjon finner du fagfolk som hjelper deg med det aller meste innen elektrotjenester for privatmarkedet.

Hvorfor velge oss?

 • Solid firma med over 100 års erfaring, etablert i 1917
 • Bergen eldste innen elektroinstallasjon.
 • Mye erfaring innen drift av privatkunder, kjøpesenter, næringsbygg, bygårder, etc.
 • Stiller til avtalt tid
 • Leverer til avtalt pris.

Boliginstallasjon

Bergen Installasjon AS har spesialisert seg på boliginstallasjoner og har derfor den kompetansen og erfaringen som trengs. Vi har erfarne elektrikere som hjelper deg å planlegge alle aspekter av det elektriske anlegget, hvor det er mange viktige detaljer som må til for at installasjonen forblir praktisk og elegant i fremtiden. Her kan du stole på at Bergen Installasjon AS gjør en jobb du vil være fornøyd med. Vi har lang tradisjon for å løse spesielle oppdrag og vi kan i dag vise til mange fornøyde kunder på våre boliginstallasjoner.

Vi utfører følgende boliginstallasjoner

4

Styring av varme

4

Varmekabler

4

Varmeovner

4

Lys i boligen

4

Sikringsskap

Dørtelefon

Bergen Installsjon AS leverer porttelefonanlegg av flere merker til boretslag og eneboliger, med fellestrekkene kvalitet og pålitelighet. Vi utfører både service og innstallering av nye porttelefonanlegg.

Vi har lang erfaring og høy kompetanse på prosjektering og levering av porttelefonanlegg med og uten monitor. Fra enkle løsninger med 2 apparater, til digitale løsninger med flere brukere. Dagens teknologi gjør det enkelt å skifte ut gamle anlegg med nye, funksjonable løsninger.

Boligalarm

Spar penger!! – Bytt til Elotec Ajax brann -og innbruddsalarm.
 • Kåret til verdens beste sikkerhetssystem.
 • Alt styres via App – rask og enkel installasjon.
 • Oppfyller krav til brannalarm for bolig i TEK-17.
 • Patentert trådløs teknologi for bedre rekkevidde og batterilevetid
 • Leveres enten i svart eller hvit
KAMPANJE
Kr 10.990,- inkl montering

 • 1 Sentralenhet
 • 2 Multidetektor
 • 2 Innbruddsalarm/Pir
 • 1 Innendørs sirene
 • 1 Betjeningspanel

El-bil

Vi leverer og monterer ladestasjoner av typene Easee og Defa. Mange lader bilen sin hjemme i en vanlig stikkontakt. Dette kan medføre stor brannfare. En fastmontert ladestasjon er en trygg, enkel og rask måte å lade el-bilen din på hjemme. Ladestasjonen kan lade fra 16A til 32A. Ladestasjoner fra Easee finnes i flere ulike farger.

Easee Home

Dette er en smart stasjon som tilpasser seg alle elbiler, strømnett og strømstyrker. Alt av tekniske spesifikasjoner tar denne seg av helt selv! Laderoboten tilpasser seg nemlig alltid bilens behov og håndterer å lade flere biler med ulike behov samtidig. Laderoboten vil selv oppdage om bilen støtter 3-fas eller ikke.

Smarthus

Smarthus er et intelligent hjem som kan kontrolleres og fjernstyres både fra mobil eller fra kontrollpanel. Du kan styre forbruk og lys med tidsinnstillinger og sensorer. Det er også enkle funksjoner for å skru på kaffetrakteren slik at du har nytraktet kaffe klar når du står opp. Funksjoner kan hele tiden utvides og endres ut fra behov. Det finnes mange forskjellige typer smarthus på markedet. Snakk med oss for å høre hvordan vi kan hjelpe deg med dine behov og ønsker. Et Smarthus gir lavere strømregning, gjør hjemmet tryggere og hverdagen enklere.

Brannforebyggende el-kontroll

Nesten halvparten av alle branner i norske boliger er knyttet til elektrisitet. Ofte kan det være feil bruk av apparater eller feil  ved selve apparatene som forårsaker dette.

Likevel er det også slik at mange branner starter på grunn av feil i det elektriske anlegget. Eier av bolig er alltid ansvarlig for at anlegget til enhver tid er i forskriftsmessig stand. Gamle skrusikringer bør byttes ut da de ofte er årsak for mange branntilløp i boliger. Kontakt oss i dag for uforpliktet befaring og pris.

Ta kontakt

Ta kontakt med oss i AS Bergen Installasjon for mer informasjon eller forespørsel på et prosjekt.