Bergeninstallasjon

Om AS Bergen Installasjon

AS Bergen Installasjon ble etablert i 1917 og er byens eldste elektrikerfirma. Med 15 ansatte utfører vi elektrikertjenester innen nybygg og rehabilitering, for både private og bedrifter. Om du trenger hjelp med gulvvarme, belysning, elbillader eller har spesielle ønsker er vi klare til å hjelpe deg. Ingen jobb er for liten eller for stor. Med over 100 års erfaring i bransjen kan du være trygg på at AS Bergen Installasjon leverer kvalitet fra begynnelsen til slutten av ditt prosjekt.

  • Over 100 års erfaring, etablert i 1917

  • Bergen eldste innen elektroinstallasjon.

  • Stiller til avtalt tid

  • Leverer til avtalt pris.

Trenger du elektriker i Bergen eller Askøy, Sotra, Alver kommune?

Da ønsker du gjerne å benytte deg av en aktør med solid erfaring og kompetanse, og som kan garantere et kvalitetssikkert arbeid. Som autorisert elektroinstallatør og medlem i elproffen kan du være trygg på at AS Bergen Installasjon er et trygt valg. I tillegg vet vi at våre kunder setter stor pris på at vi leverer kvalitetsprodukter, har hyggelig og god service og ikke minst kommer til avtalt tid.

Våre kunder setter av tid og tar gjerne fri fra jobb for å slippe oss inn i sitt hjem. Da synes vi det er ekstremt viktig å komme til avtalt tid og være punktlig. Med AS Bergen Installasjon som leverandør skal du være trygg på at vi er en elektriker som leverer kvalitet i alle ledd og setter deg som kunde høyest.

I tillegg til ordinære elektrikertjenester har vi 24/7 vakttelefon.

Administrasjon

Geir Myrdal

Øyvind Bergesen

Omsorgspartner vestland Daglig leder Preben von Ahnen