Nybygg

I byggeprosjekt kan du redusere risikoen ved å bruke håndverkere som har god kompetanse og forstår ditt behov. En elektriker som kan bistå med målrettet prosjektering og installasjon gir deg trygghet for et godt resultat.

Elektriker til byggeprosjekt

I et byggeprosjekt er det mye å holde orden på, og mange valg som skal tas. Våre elektrikere leverer komplette løsninger fra rådgivning til installasjon, vedlikehold og serviceavtaler.

Som privat kunde kan du nyte godt av fem års reklamasjonsrett på leverte produkter og tjenester. Å ha én leverandør å forholde deg til på både produkter og tjenester er en stor fordel om noe skulle oppstå senere.

Visste du at vi også tilbyr rammeavtale både til borettslag, bedrifter og private? Det er alltid en fordel å forholde seg til ett selskap som kjenner ditt elektriske anlegg. Det er også flere fordeler som rabatter og raskere bistand dersom man har rammeavtale. Kontakt oss i dag for mer info rundt rammeavtale.

Design og arkitektur

I byggeprosjekter velges design gjerne sammen med bruker / oppdragsgiver / interiørarkitekt eller andre som bestiller ønsker å bruke. Vi har tilgang til et stort utvalg av leverandører, og kan derfor finne produkter og løsninger som passer godt inn i alle miljø. Våre elektrikere har god erfaring med løsningsvalg og fargevalg på utstyr i samarbeid med andre aktører.

Energieffektivisering og smart styring

Energieffektive bygg er viktig både for samfunnet som helhet og for dem som skal betale for energien som brukes. God styring av det elektriske anlegget vil gjøre bygget til et rimeligere bygg å bruke, og utnytte samfunnets energiressurser på en god måte. Styring av anlegg er en naturlig del av elektrikerens hverdag, og suksess for energieffektivisering og effektstyring er avhengig av styresystemet som velges. Våre elektrikere gir deg gode råd også rundt energieffektivisering.