ALLTID PÅ FARTEN
FOR VÅRE KUNDER
Konkurransedyktige priser

Belysning

Belysning er et omfattende fagområde, og Bergen Installasjon AS sine elektromontører har god faglig bakgrunn på forskjellige belysningsmiljøer. Riktig belysning er med på å skape trivsel og velvære. Med riktig belysningsvalg og plassering av lyskilder fremheves hjemmets- og kontorets interiør på en god og harmonisk måte.
Kunnskap knyttet til installsjon av belysning er avgjørende for komfort og økonomi. Sammen med våre leverandører prosjekter vi alle typer anlegg som bidrar til at du får et anlegg du blir fornøyd med. Vi leverer alle typer anlegg fra små enkle anlegg til avanserte anlegg med styringssystemer tilpasset din virksomhet.

Belysning i et rom kan deles inn i tre funksjoner:

  • ALLMENNBELYSNING : Jevn og skyggeløs belysning. Vanligvis en taklampe eller en stor gulvlampe med “opplys”.
  • ARBEIDSLYS : Lys for å kunne lese eller drive med håndarbeid.
  • DEKORASJONSLYS : Interiørbelysning for å belyse gjenstander: malerier, gardiner, glasskap, peisen osv. For eksempel halogen-spotlamper/downlights

Bergen Installsjon tilbyr belysning innen:

  • Downlights
  • Interiørbelysning
  • Kontorbelysning
  • Effektbelysning
  • Ledbelysning
  • EIB/Trådløse styringssystemer

Kontorbelysning

God planlegging og bistand fra kvalifiserte elektrikere kan bidra til å heve kontoret til en funksjonell arbeidsplass som du trives på
Rikgtig belysning gir en god arbeidsstasjon. Vi har mange fornøyde kunder som har brukt oss på kontorbelysning i Bergen.

Ta kontakt med oss i Bergen Installasjon AS dersom du har et nytt prosjket eller ønsker å forbedre eksiterende arbeidsplass.

Hjemmebelysning

Lyset er det virkemiddelet som har størst betydning for hvordan du opplever et hjem. Bergen Installsjon AS anbefaler derfor at valg av lys planlegges i forhold til ditt behov. Stua har mange lysbehov som skal dekkes, for eksempel: leselys, tv-lys, besøkslys og vaskelys. Kjøkkenet må ha godt arbeidslys, hyggelig middagslys og konsentrert lys. Baderommet krever godt lys. Her anbefaler vi downlights med dimmer. I soveværelset vil det være praktisk med både et skjermet leselys over hver seng, et godt taklys når du skal rydde og gjøre rent. I gangen bør være godt opplyst og trivelig. Man skal føle seg velkommen når man kommer seg innendørs. For flere gode tips, ta kontakt med oss .

Utvendig belysning

Utvedndig belysning har flere hensikter. De to viktigste er sikkerhet og miljøskapning. Det er viktig å belyse både innkjørsel og inngangsparti slik at du sikkert kan ta deg frem. Undersøkelser viser i tillegg at en godt belyst eiendom minker faren for innbrudd.
Vi kan styre utebelysningen med fotocelle, bevegelsedetektorer, eller tidsur; valget er ditt. Ta kontakt med oss i Bergen Installsjon AS for mer innformasjon eller forespørsel om et prosjekt.

Downlights og spotlights

Downlights er et godt alternativ til allmennbelysning, og spotlights er meget velegnet til å styre lyset mot – og fremheve gjenstander du synes fortjener ekstra oppmerksomhet.

Ta kontakt med oss i Bergen Installsjon AS for mer informasjon eller forespørsel på et prosjekt.

Bilder FRA Belysning