Bergeninstallasjon

Din Finn rett elektriker til ditt prosjekt enten du bor i Bergen, Askøy, Sotra eller Alver kommune

Finn rett elektriker til ditt prosjekt enten du bor i Bergen, Askøy, Sotra eller Alver kommune

Våre produkter og tjenester

Har du mange prosjekt på samme tid?

Vi hjelper deg også med de store prosjektene.

Trenger du elektriker? Og bor du i Bergen?

Da ønsker du gjerne å benytte deg av en aktør med solid erfaring og kompetanse, og som kan garantere et kvalitetssikkert arbeid. Som autorisert elektroinstallatør og medlem i elproffen kan du være trygg på at AS Bergen Installasjon er et trygt valg. I tillegg vet vi at våre kunder setter stor pris på at vi leverer kvalitetsprodukter, har hyggelig og god service og ikke minst kommer til avtalt tid.

Våre kunder setter av tid og tar gjerne fri fra jobb for å slippe oss inn i sitt hjem. Da synes vi det er ekstremt viktig å komme til avtalt tid og være punktlig. Med AS Bergen Installasjon som leverandør skal du være trygg på at vi er en elektriker som leverer kvalitet i alle ledd og setter deg som kunde høyest.

I tillegg til ordinære elektrikertjenester har vi 24/7 vakttelefon.

Elektriker: Bergen Installasjon AS

Vi tilbyr kvalifisert bistand innen elektrofaget i Berge og omegn. Vi hjelper deg gjerne med rådgivning og veiledning i et oppussingsprosjekt. Vi kan hjelpe deg gjennom hele prosessen, fra planlegging og utredning til gjennomføring og montering.

Våre elektrikere er punktlige, dyktige og gode på kundeservice. Vi har stolthet i vårt arbeid, og våre medarbeidere er engasjerte og blide.

Vi tilbyr våre tjenester til både privatpersoner og bedrifter, med alt fra installasjonsarbeid til el-sjekk. Hos oss får du alt du trenger innen elektrofaget. Velg Bergen Installasjon AS neste gang du trenger en elektriker i Bergen

Omsorgspartner vestland Daglig leder Preben von Ahnen